Τ΄Αλώνι

Παροχές

Δωμάτια:
Στον υπέροχο χώρο στο Αλώνι οι ιδιοκτήτες έχουν προβλέψει και για τη δυνατότητα διαμονής. Με αισθητική και το γνώριμο ύφος των ιδιοκτητών τρία δωμάτια έχουν δημιουργηθεί κατάλληλα, ώστε να φιλοξενήσουν όσους θέλουν να απολαύσουν όμορφες ημέρες διαμονής. Καθαρά, όμορφα και άνετα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των επισκεπτών.

Απολαύστε τη διαμονή σας έχοντας ως «κάδρο» τα μοναδικά νερά του Ιονίου και τα καράβια που αρμενίζουν στο πέλαγος. Γευτείτε ένα υγιεινό πρωινό με ελληνικά και ντόπια προϊόντα και χειροποίητες πιτούλες. Ζήστε ξένοιαστες στιγμές και αφήστε μας να σας περιποιηθούμε.

Τοποθεσία:
Η θέση του καταλύματος είναι ιδανική για να εξορμήσετε προς πάσα κατεύθυνση. Η δυτική πλευρά του νησιού παρέχει πλήθος επιλογών και πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για να μπορέσετε να εξερευνήσετε όλες τις ομορφιές της.

Σε μόλις 20 λεπτά μπορείτε να βρίσκεστε στις καλύτερες παραλίες του νησιού, πολυβραβευμένες σε πανελλήνιο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, όπως οι Εγκρεμνοί, το Πόρτο Κατσίκι, ο Γυαλός. Σε 10 λεπτά μπορείτε είτε να κινηθείτε νότια και να βρεθείτε στη Βασιλική, για θαλάσσια αθλήματα και φρέσκο ψάρι είτε να κινηθείτε βορειοδυτικά και να επιλέξετε ανάμεσα στις παρθένες και απομονωμένες παραλίες του Καλαμιτσίου, στο πολυσύχναστο Κάθισμα ή στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικήτα και τις μοναδικές παραλίες που το περιβάλλουν.

Σε 20 λεπτά μπορείτε να είστε στην πόλη της Λευκάδας και σε μισή ώρα στο κέντρο της ανατολικής πλευράς, στο Νυδρί, πολυσύχναστο θέρετρο, με πλήθος επιλογών και δραστηριοτήτων και θαλάσσια συγκοινωνία προς το Μεγανήσι, την Κεφαλλονιά, την Ιθάκη, κ.α.

Και για όσους επιθυμούν πιο εναλλακτικές επιλογές, το καταπράσινο τοπίο ενδείκνυται για πεζοπορίες και τα αραιοκατοικημένα χωριουδάκια που υπάρχουν τριγύρω εξαιρετική ευκαιρία για να έρθετε σε επαφή με την λιγότερο προβεβλημένη, ακατέργαστη αλλά εξίσου όμορφη Λευκάδα.

Παροχές:
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν:

• Τηλεόραση
• Σύνδεση internet
• Αφύπνιση
• Ψυγείο
• Κλιματισμό
• Στεγνωτήρα μαλλιών
• Μπαλκόνι
• Ιδιωτικό Παρκινγκ