Τ΄Αλώνι

Νέα

Διακρίθηκε στα Estia Awards 2017 το εστιατόριο Τ” Αλώνι στα Χορτάτα

Posted on

Σε μία λαμπερή και κεφάτη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση.

Την παρουσίαση της τελετής απονομής έκαναν, εκ μέρους της κριτικής επιτροπής, οι Εμμανουέλα Κόκκαλη, Madame Ginger Μαριλού Παντάκη, Αλεξ Κάβδας και Αλέξανδρος Παπανδρέου ενώ τα βραβεία Critics’ Choice απένειμε ο πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Φώλιας.

Ανάμεσά στους διακριθέντες στα Estia Awards 2017 περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων όπως: Simply Burgers, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Starbucks, Kayak, Chillbox, Today Group, Crepa Crepa, efood, Forky και Delivery.gr καθώς και εστιατόρια- πρότυπα ποιότητας απ’ όλη την Ελλάδα.

Η Λευκάδα είχε την τιμητική της στην λαμπερή αυτή βραδιά, αφού το εστιατόριο μας «Τ” Αλώνι» διακρίθηκε στην κατηγορία  All-Time Classic με το βραβείο Bronze.

Το βραβείο παρέλαβε χαμογελαστός ο Θοδωρής Βουκελάτος, μάγειρας και ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Το Αλώνι θα είναι ανοιχτό τις ημέρες των Χριστουγέννων, για αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την βραβευμένη κουζίνα του Θοδωρή!

Επικοινωνήστε μαζί μας [εδώ]